All Foursquare specials in Skopje, Macedonia

Category Venue Total checkins Total users Tips
1. Bakery Simply Delicious 3/7 Nikola Ruzinski TC Leptokarija
Check-in Special Get 5% off your Simply Delicious order.
Cannot be used with any other special offers. Only valid in the Simply Delicious Shop in TC Leptokarija.
88 52 3
2. General Travel T.A. Lets Travel Комплекс Холидеј Ин ул. Моша Пијаде бр. 2
Check-in Special За секој што ќе се чекира добива вредносен ваучер од 20 евра за аранжманите во С.Кипар.Заштедете си 20 евра и уживајте на песочни плажи,журки и коктели.Цени од 119 евра (авион+трансфер+сместување)
Покажете го чекирањето и добијте ваучер од 20 евра. Заштедете и забавувајте се на најубавите плажи со DJ!
22 8 3